Koninklijke Visio organiseert workshop mobiliteit voor slechtziende en blinde mensen

Gratis route verkennen naar nieuwe locatie van Visio

Apeldoorn, 27 februari – Vindbaar zijn na een verhuizing. Veel organisaties hebben hier over nagedacht bij een adreswijziging. Koninklijke Visio pakt het praktisch aan. De vestiging Revalidatie & Advies aan de Stationsstraat in Apeldoorn verhuist op 17 maart naar de Waldeck-Pyrmontstraat 31. Wanneer iemand slechtziend of blind is, kan het extra lastig zijn om naar een nieuw adres te reizen. Visio biedt haar cliënten daarom een gratis workshop route verkennen aan.

 

Workshop route verkennen
Visio is een expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Mensen kunnen bij Visio onder andere leren omgaan met hun visuele beperking. Ook mobiliteitstrainingen behoren tot het aanbod. Het doel van een mobiliteitstraining kan zijn: zelfstandig gebruikmaken van het openbaar vervoer of zonder begeleiding routes lopen met een taststok.

De workshop Route verkennen is gebaseerd op deze trainingen. De mensen die zich aanmelden voor de workshop wordt de route geleerd van de dichtstbijzijnde bushalte tot aan de wachtruimte van Visio Revalidatie & Advies. Zo kan iedereen snel de weg vinden naar de nieuwe locatie. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 maart 2017 via apeldoorn@visio.org of T 088 585 62 00. De workshop wordt gegeven op 27 maart.

Geen cliënt en toch interesse? Neem ook dan contact op met Visio!

Visio vindt u vanaf maandag 20 maart op de Waldeck-Pyrmontstraat 31, Gebouw Sigma, 7315 JH  Apeldoorn. Visio is bereikbaar op T 088 585 62 00, E: apeldoorn@visio.org.

Voor reizigers met het openbaar vervoer: buslijn 10 Kerschoten, halte Lippe-Biesterfeldstraat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This function has been disabled for Oog en Oor Nieuws.