Nieuwste leeshulpmiddelen bij Koninklijke Visio in Apeldoorn

Apeldoorn, 6 februari 2018 – Zijn de letters in de krant niet meer te onderscheiden? Gaat de ondertiteling van de TV te snel? Aan leesproblemen merken de meeste mensen dat hun ogen minder goed functioneren. Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, organiseert in samenwerking met een viertal leveranciers in Apeldoorn op woensdag 21 februari 2018 van 10:00 tot 14:00 uur een inloopdag over het thema Lezen, waarbij u kennis kunt maken met de nieuwste leeshulpmiddelen en –technologieën.

Ontdek de beste oplossing voor uw leesprobleem

Wanneer een leesbril en een extra lamp niet meer voldoende zijn om nog goed te lezen, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de inloopdag thema Lezen van Visio in Apeldoorn. Low Vision Totaal, Babbage, Iris Huys en Solutions Radio tonen bekende en minder bekende leeshulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan loepen, extra verlichting maar bijvoorbeeld ook aan de bril die kan voorlezen, de webbox 3 een apparaat dat de ondertiteling van de televisie kan voorlezen of een app voor op uw smartphone die beiden kan.
Ook is het mogelijk om een indruk te krijgen van het onderzoek dat Visio houdt om tot een voor u passend leeshulpmiddel te komen. Kom ontdekken wat de beste oplossing is voor uw leesprobleem.

De inloopdag is van 10:00 tot 14:00 uur. De entree is gratis. U hoeft zich niet aan te melden. Er is een deskundige beschikbaar die ook vragen over andere gebieden dan het thema lezen kan beantwoorden. Er is op deze dag geen tijd voor een uitgebreid oogonderzoek, we tonen u de mogelijkheden.

Visio Apeldoorn, Waldeck-Pyrmontstraat 31, Gebouw Sigma, 7315 JH Apeldoorn.

Met openbaar vervoer? Buslijn 10 Kerschoten, uitstappen bij halte Lippe-Biesterfeldstraat. Loop in de rijrichting van de bus en neem de eerste straat rechts (Waldeck-Pyrmontstraat). Visio bevindt zich aan het einde van de straat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This function has been disabled for Oog en Oor Nieuws.