Logo Blindentribune en hockeyclinic tijdens Euro Hockey League

Koninklijke Visio blij met primeur voor de hockeywereld

Slechtziende en blinde mensen kunnen voor het eerst vanaf de blindentribune de wedstrijden van de Euro Hockey League (EHL) volgen. Op maandag 2 april houdt ABN AMRO samen met Visio en No Image voor de eerste keer een blindentribune tijdens dit evenement. Dit is een primeur binnen de hockeysport.

Meedoen mogelijk maken

Visio juicht de blindentribune toe, want op deze manier met elkaar sport beleven betekent veel voor iemand met een visuele beperking. In het verlengde van de succesvolle blindentribune tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament, heeft de organisatie van de altijd innovatieve EHL de blindentribune ook omarmd. Visio is erg blij dat mensen met een visuele beperking na voetbal en tennis nu ook tophockey kunnen beleven. Met deze blindentribune heeft de EHL een wereldprimeur binnen de hockeywereld.

Twintig gratis duotickets blindentribune

De Euro Hockey League vindt plaats van vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april 2018 op HC Rotterdam. Voor de kwartfinalewedstrijd op maandag 2 april, om 16.00u, zijn twintig duo-tickets gratis beschikbaar gesteld door ABN AMRO. Bij winst in de eerste wedstrijd zal HC Rotterdam in deze wedstrijd strijden om een plek in de halve finale. We willen dan graag 20 mensen met een visuele beperking en hun begeleider verwelkomen op de blindentribune. Op diezelfde dag is er van 14.30 uur tot 15.30 uur een speciale hockeyclinic voor mensen met een visuele beperking en hun begeleider.

Heeft u vragen of wilt u zich voor deze activiteit opgeven? Neem dan contact op door een email te sturen naar blindentribune@visio.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This function has been disabled for Oog en Oor Nieuws.