Symposium ‘Als horen en zien je vergaan’

Zaterdag 19 januari 2019 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het symposium ‘Als horen én zien je vergaan’ plaats: een symposium voor en over mensen die op latere leeftijd slechter (zijn) gaan horen en zien.

Bron: Oogvereniging

Ervaringsdeskundigen en specialisten

Wat gebeurt er als beide zintuigen het laten afweten? Hoe houd je grip op je leven en hoe kunnen mantelzorgers en verzorgenden daarin bijdragen? Tijdens het inspirerende middagprogramma kunt u onder andere presentaties bijwonen van ervaringsdeskundigen en specialisten in de ouderenzorg. Verder is er een humoristisch intermezzo en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Het symposium is toegankelijk voor ouderen zelf en familie en vrienden, maar zeker ook voor mantelzorgers, zorgverleners en verzorgers.

Het boek: ‘Ongehoord & Ongezien’

De Oogvereniging OOR&OOG, participatiegroep DoofBlinden heeft het boek ‘Ongehoord & Ongezien’ samengesteld met ervaringsverhalen over ouderen die slecht zien én horen.

Het eerste exemplaar van dit boek wordt aan een bekende Nederlander overhandigd.

Hebt u interesse in het boek maar kunt u niet aanwezig zijn op het symposium? Meld u aan voor de nieuwsbrief van de Oogvereniging en blijf op de hoogte.

Praktisch

Wanneer: Zaterdag 19 januari 2019
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 14.00 – 18.00 uur (inloop 13.30 uur)
Entreeprijs: € 10, – voor leden van de Oogvereniging, €15,- voor niet-leden

Bel voor meer informatie naar: 030-2992878.

Aanmelden

Vul dit formulier in om u aan te melden voor het symposium. U kunt de entreeprijs direct betalen via iDeal.

Vrijwillige bijdrage

Het symposium is tevens het startschot voor een campagne om problemen met horen en zien bij ouderen meer onder de aandacht te brengen. Wilt u deze campagne steunen? Stort dan een vrijwillige bijdrage op NL48RABO0177885939 t.n.v. Participatiegroep Oogvereniging-OOR&OOG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This function has been disabled for Oog en Oor Nieuws.