Fijn je weer te zien! Veel is anders, maar een ding niet.

Logo: MuZIEum

Vanaf morgen, 19 november 2020, mag het muZIEum weer vol enthousiasme aan de slag om ogen van bezoekers te openen. Het muZIEum kan niet wachten iedereen weer te ZIEn. Een warm welkom tijdens deze donkere najaarsdagen kunnen bezoekers verwachten. Nu november op z’n eind loopt, komt de maand van de feestdagen alweer in zicht: december! Alhoewel Sinterklaas en Kerstmis er dit jaar waarschijnlijk anders uitZIEn, blijft er een ding onveranderd: de onvergetelijke ontdekkingsreis in het muZIEum. 

Ondanks dat de sluiting ditmaal maar twee weken heeft geduurd, blijft het spannend. Het muZIEum kan alle hulp hard gebruiken! Reserveer een beleving, koop een cadeaubon/kerstpakket of doe een donatie. Zo kunnen de gidsen van het muZIEum blijven werken en ogen van bezoekers openen, door ze even te sluiten.  

VEILIG OP BEZOEK 

De blinde en slechtziende gidsen van het muZIEum staan in de startblokken, om bezoekers weer mee te nemen in de wereld van niet zien. Ervaar het in de donkerbeleving of tijdens Expeditie ribbelroute. Iets waar het muZIEum erg trots op is, want de afgelopen maanden hebben bewezen dat het muZIEum ook onvergetelijk is met de huidige coronamaatregelen. 

Reactie van een bezoeker op Google: “Super interessant en goed om te ervaren hoe het is om blind te zijn. We hadden een fantastische begeleider!”

HET GOUDEN CADEAU 

Surprises, kerstcadeaus of kerstpakketten voor medewerkers. Het is altijd weer zoeken om een origineel cadeau te geven. Het gouden cadeau: geef een beleving van het muZIEum. Al iemand op het oog, wie deze onvergetelijke ervaring niet mag missen?  

 De cadeaubon en de kerstpakketten van het muZIEum zijn te bestellen via de website: www.muzieum.nl  

 DONATIE 

Met een donatie, groot of klein, wordt er bijgedragen aan de toekomst van het muZIEum. Zo kan het muZIEum ook na het coronatijdperk, vele ogen blijven openen en daarmee de missie uitvoeren: werkgelegenheid voor blinden en slechtzienden.  
 
Doe een gift   

EXTRA’S IN DE KERSTVAKANTIE

In de kerstvakantie organiseert het muZIEum extra activiteiten. Binnenkort volgt meer informatie, houd de website in de gaten.  

 

Author: Beheerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *