“Kun je een klein blind meisje bovenop de taart plaatsen?”

Een verjaardagstaart gedecoreerd met een figuurtje van een blond meisje voor de 21 lentes van haar dochter. Dat is wat een Britse vrouw via een sms bij de bakker bestelde. Het resultaat was evenwel niet wat ze had verwacht.

“Een gewone witte taart met witte bollen, een grijs lint en een strik erop.” Die bestelling gaf een vrouw uit Lanarkshire in het Verenigd Koninkrijk via sms door aan haar bakker voor de eenentwintigste verjaardag van haar dochter Laura.

Het bericht sloot ze af met één extra wens: “Kun je een klein blond meisje bovenop de taart plaatsen?”. Tenminste: ze dàcht dat ze die laatste zin zo had verstuurd. Toen ze de taart in handen kreeg, bleek dat één en ander was fout gelopen.

Bovenop de taart prijkte zoals gevraagd een figuurtje, maar wel van een blind meisje en niet van een blond. Blijkt dat de moeder het sms-bericht net iets te snel had verstuurd en daarbij niet had gezien dat de autocorrect van haar telefoon het woord “blond” in “blind” had veranderd. De bakker leverde vervolgens precies wat de vrouw had gevraagd.

Haar andere dochter Emily plaatste een foto van de taart op Twitter. Naar verluidt vond de familie het misverstand zo hilarisch dat ze het gebak zonder morren naar binnen heeft gewerkt.

Bron: deredactie.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This function has been disabled for Oog en Oor Nieuws.