Over ons

Foto: Johan Groskamp met sjiek pak met strikje

Johan Groskamp stelt zich voor.

 

Wat leuk dat je deze artikel wil lezen.

Ik ben Johan Groskamp, en bouwt de websites graag met WordPress met plugins accessibility. Hij heeft voorbeeld twee websites: doofblinden.net en alshorenenzienjevergaan.nl geprogrammeerd. . Vanaf 11 november 2011 had hij mooie website doofblindennieuws.nl opgericht.  In juni 2019 nam stichting Slakkenhuis deze domein over. 

Hij is zo actieve vrijwilliger voor het toegankelijkheid van websites en apps om te gaan testen . Hij geeft de feedback voor het toegankelijkheid. Bij ING bank had hij  ook tests gedaan en gaf de feedback. Dat vind hij heel leuk. 

En hij is ook vertegenwoordiger van het belangen voor doofblinden. voorbeeld Tolkvoorziening en 112 werkgroep en ook voor project inzicht hulpmiddelen.

Oog en Oor Nieuws

Hij wil deze domein herstarten voor deze website.  Hij wil geen woord doofblinden Nieuws gaan gebruiken. Dat wil hij verder voor Oog en Oor Nieuws. Oog = voor alle oogziekten en OOR = doof, slechthorenden en licht slechthorenden en CI dragers. Dan wilt hij voor brede aandacht en nieuws voor iedereen met mensen met Oog en Oor beperkingen. 

Veel leesplezier met deze site.